Selv om året ebbet ut med rekordlav oljepris og lett skadeskutt krone, er det ingen grunn til bekymring hevdes det på nasjonalt forståsegpåernivå i norsk økonomi. Men hva med Frogn og Drøbak?

Like før vi skulle la julefreden senke seg kunne Amta informere oss om nedgang i den lokale handel. Nesodden derimot hadde en pen økning og kan glede seg over at stadig flere handler lokalt.

Det har nok i stor grad et fornyet tilbud på Tangen senter bidratt til, men det må også være lokal vilje til å ta vare på den næringen og handelen som finnes.

Vi må innse at vi er små aktører sammenliknet med de gigantiske handelsmaskinene som vokser opp rundt oss.

Vi kan ikke hindre folk i å handle der utvalget kanskje er større og prisene gunstigere, men vi må bli flinkere til å ta vare på kundene.

Det påvirker kundene til å forstå at om man ikke tar vare på det man har, så er det ikke sikkert at tilbudet er der i morgen.

I det hele tatt må vi bli flinkere både til å benytte hverandre, samarbeide og løfte hverandre.

Jo mindre vi er desto viktigere er det å jobbe godt sammen.


Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlb in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlc in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20