Toppen_av_innlegg_4jan_2013God tur mot nye høyder

Det ryktes at Norge går så det suser midt i finanskrise og store globale økonomiske utfordringer. Ikke minst har julevarehandelen hatt en god opptur.

Senest i fredagsutgaven av Amta kunne vi lese at alle kjøpesentre i vår region har hatt pen omsetningsøkning i 2012. Slikt er gledelig. Men…

 

Det er også gledelig at forretningsdrivende i Drøbak sentrum nyter godt av folks kjøpekraft. Stadig flere har forstått at lojalitet til lokale butikker er viktig for å beholde en levende handelsvirksomhet. At det er ”folk i husan” og liv i gatene er verdifulle bidrag i aktiv bevaring av vår unike idyll.

Likevel kunne vært så utrolig mye mer ”liv og røre” i sentrum opp mot jul. I år så Drøbak ut som et vakkert julekort det meste av førjulstiden. Byen oser av den lune gode julestemningen folk i dag savner.

Hvorfor forteller ingen at vi finnes? Innenfor en radius av 30 min biltur bor nærmere to millioner mennesker. Om vi fikk 0,4 % av dem til å ta seg en tur hadde vi 10.000 besøkende i løpet av adventstiden.

Allerede nå bør vi tenke på hvordan vi kan ”selge” den unike julestemningen i Drøbak.

Det kunne mange tjent på. Ikke minst de som driver med utleie av parkeringsplasser.

Gode tanker og forslag mottas med varm takk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ønsker deg all mulig lykke til i året som kommer til deg og dine ansatte. Husk at høydeskrekk bekjempes med å begi seg sakte oppover mot nye høyder.

God tur

Frogn Næringsråd

Espen O:


Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlb in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlc in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20