Torsdag 26. februar kl. 19:00 på Sjøstjernen møter du mannen som lærte oss å oppdage vårt eget land. Den stillfarne læreren fra Sunnmøre begynte for 43 år siden i NRK. i 2001 kom serien ”Der ingen skulle tru…” og bergtok folket. Bruaset sier at grunnen til at programet har blitt ein suksess er fordi sjåarane møter spennande og ekte menneske, ikkje på grunn av programleiaren.

Nå er siste program laget og Bruaset kommer til oss i strandkanten og forteller om sin eventyrlige reise, i ofte karrige kår og blant ”ubetalelige” personligheter, som han har fått til å stille opp foran kamera. Så kanskje blir kvelden også en leksjon i, som han sier: – Hemmeligheten er å ufarliggjøre situasjonen og vinne tillit

Inspirasjonsvederlag kr 100,- for FNR-medlem (max to pr. medlemskap). 200,- for andre interesserte. Betal ved ankomst, eller til konto til konto: 5082 07 67737 men send påmelding nå til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Begrenset antall plasser, først til mølla gjelder….

Velkommen på det ytterste til Sjøstjernen. Dørene åpner kl. 18:00. Arrangør: Frogn Næringsråd i samarbeid med DNB.