Frokostmøte tirsdag 24.februar på Sjøstjernen som serverer frokost fra klokken 0700 og innlegg klokken 0800.

 

Stefan Docksjö har bakgrunn som offiser i marinen og profesjonell segler. Han har studert markedsføring og byutvikling ved Göteborgs universitet, og skrevet et titalls bøker om kulturhistorie og bærekraft. I mange år har han arbeidet med kunstrelatert turistutvikling. Senest som daglig leder ved Ramme Kunst- og Kultursenter Hvitsten, med fokus på konsept- og destinasjonsutvikling. 

 

 

Etter fire år har han forelsket seg fullstendig i sin nye hjemby og som han sier:

«Potentialen i Dröbak är stor. Ett bärkraftigt samfund handlar både om miljö, ekonomi och att skapa sociala plattformar, och förutsättningar för nästa generation. Möjligheterna finns, men visionen saknas.» 

 

 

 Alt er i forandring alltid. Hvordan tar vi kontroll over prosessen? Uten en helthetlig plan for byutvikling dør sentrum og Frogn blir en soveby til Ski og Oslo. Næringslivet forlater sentrum. Verneforeningen blir da en forvalter av Norges største bymuseum uten besøkende. Alternativet er å skape et levende sentrum året rundt. Flere  arbeidsplasser gir økt service, både til innbyggere og turister. Men dette krever en strategi, samarbeid og en ansvarsfull politikk. Og alt begynner med en felles visjon for fellesskapet.

 

Velkommen