Skip to main content
Et næringsliv i endring – bli kjent med mulighetene!

Næringslivsdagene i Follo 2022

Foto: Viken Fylkeskommune

Kommunene i Follo ønsker derfor å invitere næringslivet i regionen, både etablerte virksomheter og de som ønsker å starte en bedrift, til Næringslivsdagen i Follo torsdag 3. november for inspirasjon, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Vi ønsker å bidra til utvikling og omstilling i tråd med nye trender og et marked i endring, og byr på en dag med relevant faglig påfyll og god tid til mingling.

Når din bedrift skal navigere i urolig farvann i tiden fremover, er det nyttig å vite hva slags hjelp det er mulig å få underveis.
Det vil bli anledning til å prate med representanter fra Etablerertjenesten i Follo, virkemiddelapparatet (Viken fylkeskommune, NAV, Innovasjon Norge), næringsforeningene, Follo-kommunene, og Campus Ås utenom det faglige programmet.

Benytt også anledningen til å avtale gratis, individuell veiledningstime med Etablerertjenesten i Follo i etterkant av næringslivsdagen. Dette tilbudet gjelder ikke bare etablerere, men også etablerte virksomheter som har problemstillinger i lys av pandemi og annet som de ønsker å diskutere. Kanskje er det nyttig for din bedrift med rådgivning om hvordan å «re-starte» virksomheten eller gjøre endringer i forretningsplanen?

Les mer om Næringslivsdagene i Follo 2022, på denne lenken: https://www.startupfollo.no/nyheter-1/nringslivsdagen-i-follo-2022 

Meld deg på her


Dato: Torsdag 3. november 2022.

Tidspunkt faglig program: Kl. 13-16.

Tidspunkt stands (foaje): Kl. 12-13 og kl. 16-17. Før og etter det faglige programmet, samt i pausen, får du anledning til å prate med representanter fra Etablerertjenesten i Follo, virkemiddelapparatet (Viken fylkeskommune, NAV, Innovasjon Norge), næringsforeningene, Follo-kommunene, og Campus Ås.

Sted: Kolben kulturhus, Strandliveien 1, Kolbotn.

Pris/påmelding: Deltakelse er gratis, men påmelding er påkrevd. Næringslivsdagen er støttet av Viken fylkeskommune. Påmelding innen 30. oktober.


Samarbeidspartnere: